و اما یه عادت بد از من : من همیشه تو هر چی ( همه ی مواردی که هر شخصی تو زندگیش میتونه بهش فکر کن )  همشو میخواستم یکی که دائم فِک میکرد همه چی رو میتونه داشته باشه و هر روز هر روز به این موارد اضافه میشد بهش فکر میکرد تا این که بارها بارها شکست خورد ، شکست شکست شکست وفتی میگم شکست یعنی مرز جنون که چرا من نمیتونم همشو داشته باشم و این بسی برام رنج آور بود .و حال این روز هام زیاد به این سمتی هست که دارم مینویسم  این که دغدغه های فکریم در لحظه به چیزی های بود که واقعا از نظر منطقی نمشه در مدت زمان کوتاه بدست آوردش . این که همزمان چند کارو برای یه مدت زمان کوتاه تلاش کنی به سرنجام برسونی خیلی اشتباه بزرگی هستش و در ادامه می تونه آسیب های جبران ناپذیر وارد کنه و این من به مراتب در روش های که تست کردم به جواب نرسیدم بهش رسیدم وقتی میبیند اینجا مینویسم یعنی من رفتم برگشتم ، دوباره رفتم برگشتم  و یه جای ایست نهایی رو دادم . 

واسه چیزهای که الان الان الان بهتون لازمه اول وقت و برنامه واسش بچنید  و به سرنجام برسونیدش برای مثال  اگه کاره اول کار ، اگه درس اول درس . اگه  تو شرایطی بودی که هر دوش بود بسجنید هر وقت واسشون بزارید .

یه نتیجه خیلی مهم . شاید تو یه مواردی به پست تون خوره هر آدمی که اطرافتون بوده یا هست  (پدر ، مادر ، خواهر ، برادر و هر کسی که تو کتگوری زندگتون با شما در ارتباط بوده )تو کار بهتون گفته که کی قرار نتیجه بگیری  ؟ چرا چیزی معلوم نیس از تلاشی که داری میکنی ؟  این میتونه دو تا تاثیر روتون بزاره ( 1 - اگه حساس باشید و اعتماد به نفس پایین داشته باشید درجا ول میکنید 2 - این قدر به خودتون فشار میارید تلاش میکنید و ان پاس می شید و آخرشم کم کم حس اون از بین میره ولش میکنید ) . و اما چی کار کنیم اینجوری نشیم  . 

خیلی آروم شروع کنید ،  مداومت داشته باشید . 

این دوتا اساسی ترین ها هستن وقتی که آروم شروع کنید ، ذهنتون آروم تلاش میکنه ، طبیعی میره جلو و خودش با رشد و پیشرفتتون سرعتش تنظیم میشه . 

نامه به گذشته و یکمی + 18

همه چی به خودم بستگی داره .

پاییز! فصل رفتنو نیامدن ها

، ,تو ,یه ,  ,شکست ,داشته ,این که ,به این ,بهش فکر ,داشته باشید ,شروع کنید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هابیل چیت و تقلب | هک بازی | رمز بازی فایل های اورجینال سل یو - LIMAN منبع اشتراک دست نوشته های شما تلخ و شیرین سفرآس24 اخبار دنیای فیلم ، از همه کس و همه جا !! Hacker Shoo شاتل هوایی در سیاره منظومه شمسی جزو پرورش زالو طبی