پاییز همونجور که از اسمش معلومه یوهو میاد.  فصلی که میشه بهش لقب های مثل فصل طلایی ها ، فصل خش خش برگ ها فصل رفتن ها و نیومدن ها  و خیلی چیزهارو میشه بهش گفت با این که فصل پاییز میتونه فصل دلگیری برای خیلی از ما باشه ولی یه فصل پر از احساسه حداقل برای برای من . پاییز یاد آور خیلی چیزهاس برام . یاد رفتن ها خیلی از آدم ها . یاد ممد خدابیامرز ، یاد پدر بزرگ خدایا بیارمرز ، یاد رفتن اسی از ایران ، یاد دوست دختر ها که اولش به امید موندن اومدن و ولی با پاییز نرسیده رفتن ، یاد خیلی از بلاگر ها که دیگه نیستن یا اگه هستن یه وبلاگی ازشون مونده که آخرین بازدیدشون خیلی وقتی ها پیش بوده . شما نمیدونید وقتی که خبر رفتن یکی از شما می شنوم چه حسرتی تو دلم میشنهُ پیش خودم میگم : یعنی میشه دوباره برگردی بنویسی . 

اصلا شما های که میرید اصلا چرا اومدید که برید ؟ یا اگه میرد چرا راه اتباطی نمیزارد که آدم حداقل از حالتون جویا بشه . 

خیلی هامون خیلی خیلی بی رحمیم  وقتی میرم که بریم بریم بی هویت و بی نشون . 

پی نوشت : تو این فصل بنا به تجربه هر سال م در این وقت از شب های پاییز بهتون پیشنهاد میکنم بستنی شیر شکلاتی بگیرد و نوش جان کنید ببنید چه لذتی داره .

من هر چند شب به جای یدونه دوتا میخورم لذت میبرم . ( گفتم شما هم محروم نشید از این لذت ) :دی 

آهنگ احساسی از  Leonard Cohen از آلبوم Various Positions به حضورتون تقدیم میکنم . 

دانلود
حجم: 1.41 مگابایت

نامه به گذشته و یکمی + 18

همه چی به خودم بستگی داره .

پاییز! فصل رفتنو نیامدن ها

ها ,خیلی ,فصل ,یاد ,پاییز ,رفتن ,، یاد ,خیلی از ,ها که ,یا اگه ,یاد رفتن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مقاله, تحقیق, پایان نامه هرچه هست اوست... یه برگ سفید قیمت پکیج دیواری در شیراز راف گروپ عرضه کننده محصولات دکوراسیون داخلی وبلاگ خبری شایانیوز شهدای زینبی خبرهای روز و دسته اول لوازم آرایشی لچیک آموزش رایگان کسب درآمد از فروش فایل