پاییز همونجور که از اسمش معلومه یوهو میاد. فصلی که میشه بهش لقب های مثل فصل طلایی ها ، فصل خش خش برگ ها فصل رفتن ها و نیومدن ها و خیلی چیزهارو میشه بهش گفت با این که فصل پاییز میتونه فصل دلگیری برای خیلی از ما باشه ولی یه فصل پر از احساسه حداقل برای برای من . پاییز یاد آور خیلی چیزهاس برام . یاد رفتن ها خیلی از آدم ها . یاد ممد خدابیامرز ، یاد پدر بزرگ خدایا بیارمرز ، یاد رفتن اسی از ایران ، یاد دوست دختر ها که اولش به امید موندن اومدن و ولی با پاییز نرسیده رفتن ، یاد خیلی از بلاگر ها که دیگه نیستن یا اگه هستن یه وبلاگی ازشون مونده که آخرین بازدیدشون خیلی وقتی ها پیش بوده . شما نمیدونید وقتی که خبر رفتن یکی از شما می شنوم چه حسرتی تو دلم میشنهُ پیش خودم میگم : یعنی میشه دوباره برگردی بنویسی .
اصلا شما های که میرید اصلا چرا اومدید که برید ؟ یا اگه میرد چرا راه اتباطی نمیزارد که آدم حداقل از حالتون جویا بشه .
خیلی هامون خیلی خیلی بی رحمیم وقتی میرم که بریم بریم بی هویت و بی نشون .
پی نوشت : تو این فصل بنا به تجربه هر سال م در این وقت از شب های پاییز بهتون پیشنهاد میکنم بستنی شیر شکلاتی بگیرد و نوش جان کنید ببنید چه لذتی داره .
من هر چند شب به جای یدونه دوتا میخورم لذت میبرم . ( گفتم شما هم محروم نشید از این لذت ) :دی
آهنگ احساسی از Leonard Cohen از آلبوم Various Positions به حضورتون تقدیم میکنم .
دانلود
حجم: 1.41 مگابایت
درباره این سایت